• info@trouwen-in-gouda.nl

Trouwringen

logo_groot

Trouwringen VIP Afspraak

Gaan jullie (bijna) trouwen? Schrijf je dan nu in voor een VIP afspraak. In mijn atelier zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van trouw -en verlovingsringen. Speciaal voor bruidsparen in spé organiseren we VIP (zon)dagen. In alle rust je wensen kunnen bespreken en voorbeelden bekijken; In zo’n anderhalf uur tijd laat je je inspireren door bestaande ontwerpen, of laat je voorlichten over de vele mogelijkheden met goud en diamant. Koffie en wat lekkers staan klaar en mocht je direct al kunnen beslissen, dan toasten we daar op met bubbels!

Trouwringen in de ‘vip’ vanNienke betekent bovendien: Een fles champagne bij aankoop van de ringen. Verrassingspakketje m.b.t. jullie bruiloft en gasten. Denk hierbij aan aardigheidjes voor getuigen, ceremoniemeester, bruidmeisjes en (schoon)ouders. Diverse leuke kortingen bij collega ondernemers.

Ben je er nog niet helemaal uit? De puzzelringen van vanNienke® zijn wellicht basis voor die ene speciale ring. Bepaal zelf het materiaal en het aantal edelstenen. Diamonds are forever ; ) Kom gerust even binnen voor vrijblijvende toelichting en meer informatie.

LET OP: MELD JE AAN VIA EMAIL, of maak een telefonische bevestiging.

Maart is maand van de trouwring

De maand maart is traditiegetrouw dé maand voor het uitzoeken van trouwringen. Ga maar na: Ergens eind december ging hij op z’n knieën voor een aanzoek, in januari heb je alles eens even laten bezinken, in februari ben je een voorzichtige planning gaan maken en in maart worden de eerste zaken vastgelegd. Ringen dus!

Komt dat even mooi uit dat we in deze maand aantrekkelijke aanbiedingen doen m.b.t. de ontwerpen met diamant!

Wanneer je een VIP afspraak maakt met Nienke in de maand Maart, ontvang je naast koffie en wat lekkers namelijk 25% korting op de nieuw ingekochte diamant die we in jouw ontwerp kunnen zetten. De goodiebag die je meekrijgt zit bovendien vol met aantrekkelijke aanbiedingen van ondernemers uit de buurt die je wellicht van pas komen bij het verder organiseren van jullie bruiloft. Denk hierbij aan de beauty salon, de hairstyler, de bruidsuikers, de trouwlocatie, bloemen, enz. enz.

Voor het maken van een afspraak bel je met 0182-516668 of mail je met Nienke via info@vannienkesieraden.nl

Let op: Geef wel aan dat je een VIP afspraak wilt maken!

Hieronder vind je een nu nog klein aantal voorbeelden van wat er mogelijk is. Het aantal foto’s wordt steeds uitgebreid, dus af en toe terugkomen op deze plek is zeker aan te raden. Heb je verder nog vragen? Schroom niet! Een prijsopgave is trouwens altijd vrijblijvend.

Succes en vooral héél veel plezier met de voorbereiding van jullie bruiloft!

Goodiebags!

Voor elk aanstaand bruidspaar hebben we een goodiebag klaar staan boordevol bruidsvoordeel, aanbiedingen, acties en leuke ideeën die van pas komen bij je bruiloft en de voorbereiding. Trouwen jullie in Gouda? Haal dan nu je goodiebag op!