• info@trouwen-in-gouda.nl

Trouwbeurs

Zondag 25 september, Het Oude Stadhuys, Gouda.

Op zondag 25 september organiseren we in samenwerking met het oude stadhuys een trouwbeurs. Tussen 11.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom om je vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden voor de perfecte bruiloft.

Niet alleen de locatie laat zich van zijn beste kant zien, ook andere ondernemers die van jullie huwelijk een topfeest kunnen maken zijn aanwezig. Denk aan bloemen, aankleding, trouwringen, kleding etc. Met elkaar hebben we een mooi compleet aanbod. Er staan uiteraard goed gevulde goodiebags voor je klaar en de entree is gratis!


 

Vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober, Trouwbeurs Krimpenerwaard.

Op vrijdag 14 oktober en zaterdag 15 oktober 2016 is het zover: In de Nieuwe Polderkamer aan het Dorpsplein te Stolwijk zal de allereerste Trouwbeurs van de Krimpenerwaard worden georganiseerd.

Een groot aanbod ondernemers die tot in de puntjes van jullie bruiloft één groot hoogtepunt kunnen maken. Ook is er een trouwambtenaar aanwezig die je alvast kan voorbereiden op je officiële ja-woord.

Openingstijden en informatie:

Vrijdag avond 14 oktober 18.30- 22.00

Zaterdag 15 oktober 11.00 -17.00

Ben je net ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Jullie zijn van harte welkom op vrijdagavond en/of zaterdag overdag om je geheel vrijblijvend te laten informeren over de invullingen jullie unieke feest!

Er zijn bruidsshows, entertainment, proeverijen en goodiebags. Entree en parkeren gratis en aanmelden is niet noodzakelijk.

Goodiebags!

Voor elk aanstaand bruidspaar hebben we een goodiebag klaar staan boordevol bruidsvoordeel, aanbiedingen, acties en leuke ideeën die van pas komen bij je bruiloft en de voorbereiding. Trouwen jullie in Gouda? Haal dan nu je goodiebag op!