• info@trouwen-in-gouda.nl

Straver mobility group

Straver Mobility beschikt over een exclusief wagenpark met een feestelijk karakter.

straver3

Straver mobility group

Op de mooiste dag van uw leven moet alles perfect zijn, dus laat u zich op uw trouwdag zorgeloos vervoeren in een van onze exclusieve trouwauto’s.

Allereerst feliciteren wij u van harte met het voornemen om te trouwen en wij wensen u veel succes en plezier met alle voorbereidingen voor de grote dag.

Het vervoer op de mooiste dag van uw leven vertrouwt u natuurlijk niet aan de eerste de beste toe. Straver Mobility is een door VETEL erkend bedrijf wat u de garantie geeft van een goed en betrouwbare partner. Straver Mobility beschikt over een exclusief wagenpark met een feestelijk karakter. Een Daimler uit de oude tijd, een witte limousine, een sportieve Ford Mustang cabrio of een klassieke Princess vanden Plas . Het wordt hoe dan ook een dag waar nog lang over nagepraat zal worden…

Met onze oldtimers, limousines en eventueel volgwagens voor de gasten zorgen wij dat u overal op tijd komt en dat iedereen gelijktijdig arriveert bij het stadhuis, gemeentehuis of kerk. Bovendien hoeft niemand zich zorgen te maken over de te rijden route en vooral het parkeren. Het enige dat u nog hoeft te doen is optimaal genieten van de dag van uw leven!

straver1 straver2

straver31

Straver Mobility
Boelekade 177-179
2806 AH Gouda

  • Contactgegevens

Categorie:Alle, Trouwauto's & Vervoer

Bedrijfsnaam:Straver mobility group

Telefoon:0182 - 516215

Website:http://www.stravermobility.nl