• info@trouwen-in-gouda.nl

Het Oude Stadhuys

Jullie grote dag tot in detail verzorgd in één van de mooiste monumentale panden van Nederland.

Gouda

Het Oude Stadhuys

Het Oude Stadhuys is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda. Wij bieden de mogelijkheid om op deze locatie jullie complete huwelijksdag te vieren.

Diversiteit aan zalen
Van het officiële ja-woord tot een weddingborrel, van een fotoshoot tot een walking dinner, van een culinair buffet tot een spetterend avondfeest; alles kan door de grote diversiteit aan intieme kamers en grote ruimtes.

Neem bijvoorbeeld de gewelfde Burgerhal, die zich perfect leent voor een sfeervolle receptie en feestavond. Of het Bordes, waar jullie heerlijk kunnen borrelen met gasten. Een echte eyecatcher is de historische Trouwzaal met indrukwekkende muurtapijten, glas-in-loodramen, kroonluchters en kunstwerken.

Authentieke details
Veel authentieke en monumentale elementen zijn door de eeuwen bewaard gebleven in het gotische pand, dat zowel geschikt is voor kleine als grote gezelschappen. Een deel van het interieur stamt bijvoorbeeld uit de zeventiende en achttiende eeuw.

Moderne faciliteiten
Natuurlijk zijn alle moderne faciliteiten aanwezig en biedt het Stadhuys jullie en alle gasten volop comfort. Het beste dus van heden én verleden. En dat op één locatie, waardoor je veel reistijd bespaart. Dat zorgt voor rust en ontspanning.

Jullie Grote Dag tot in detail verzorgd
Op de grote dag moet alles kloppen. Daarom kun je rekenen op uitgebreide begeleiding bij het organiseren van jullie huwelijk. Of het nu gaat om catering, muziek, aankleding of entertainment; onze ervaren medewerkers denken altijd met jullie mee. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!

Bezoekadres:
Het Oude Stadhuys
Markt 1
2801 JG  Gouda

Postadres:
Postbus 288
6710 BG  Ede
Contact:
http://stadhuysgouda.nl
Tel. 088 – 000 15 05
Email: info@stadhuysgouda.nl

  • Contactgegevens

Categorie:Alle, Feestlocatie

Bedrijfsnaam:Het Oude Stadhuys

Telefoon:088 - 000 15 05

Website:http://stadhuysgouda.nl