• info@trouwen-in-gouda.nl

David’s Gelato

Passie voor smaken. Desserts, ijstaarten en tussendoor.

davidsgelato-new150

David’s Gelato

David’s Gelato

Momenten van geluk

Kijk je er ook zo naar uit, dat eerste ijsje op die mooie zomerdag? Het moment dat je voor de vitrine staat en je blik laat dwalen langs fantastische smaken. Een lik, een hap, een neus vol slagroom.  Een klein moment van intens geluk.  Warme zomers en koude ijsjes, ze zijn voor elkaar geschapen.

Passie voor smaken

David’s Gelato wil iedereen laten delen in die kleine momentjes van geluk. Ons ambachtelijke Italiaanse schepijs is gemaakt met de allerbeste ingrediënten die er op onze wereld te vinden zijn. Vanille uit Madagaskar en Hollandse aardbeien. Pistache uit Italië en kaneel uit Vietnam. De gelato wordt bereid met verse volle melk van boerderij de Twee Hoeven uit Haastrecht.  Ver en dichtbij verenigd in het perfecte ijsje.

Natuurlijk vers

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit op een natuurlijke manier. Dat betekent dat wij geen kunstmatige geur- en smaakstoffen gebruiken. Natuurlijk is ons ijs dagvers.

Assortiment

In ons wisselende assortiment vind je onder andere de volgende smaken:

Bourbon Vanille / Amarene / Peer / Tonka / Nectarine / Wilde Perzik / Magnolia / Chocola met sinaasappelschilletjes / Grootmoeders recept / Mojito / Ananas & Malibu / Meloen / Aardbei / Citroen / Hazelnoot / Pistache / Kaneel / Yoghurt & Amarene / Kiwi & Banaan / Gele kiwi & Mandarijn / en nog veel meer…

Elke dag kan de samenstelling weer anders zijn, houd Facebook daarom in de gaten voor de specials van die dag!

4-ijstaarten-los-1200px 26149_drumstick-milkshake gelatoflavors

  • Contactgegevens

Categorie:Alle, Bruidstaart & Banket

Website:http://www.davidsgelato.com