• info@trouwen-in-gouda.nl

Cosmo Hairstyling

Spa, schoonheid en persoonlijke verzorging. De mooiste kapsels van Cosmo Hairstyling Gouda.

Haarcorsage-Martine-Medium

Cosmo Hairstyling

Nog nooit eerder hield een healthy lifestyle ons zo bezig als nu. En bij een gezonde lifestyle hoort natuurlijk ook healthy hair. Wellness behandelingen bij Cosmo Hairstyling geven je haar en hoofdhuid direct een gezonde boost. Maar wat is wellness nu precies en waarom heeft je haar zo nu en dan zo’n treatment nodig?

OUR TREATMENTS

Wil je graag weten welke behandelingen we aanbieden? Hieronder vertellen we je zo uitgebreid mogelijk over wat je bij Cosmo Hairstyling zoal kunt verwachten. Heb je na het lezen van onderstaande tekst toch nog vragen over een behandeling? Je eigen Cosmo kapper beantwoordt ze graag!

TreatmentWELLNESS

WASMASSAGE

Een wasmassage is niet alleen heerlijk ontspannend, het werkt ook stimulerend voor de haarwortels. Daardoor wordt je haar beter gevoed en ziet het er gezonder uit.

CONDITIONER

Je haar bestaat uit 3 lagen: de haarschubben, de haarvezel en het merg. Een conditioner zorgt ervoor dat de haarschubben weer mooi glad vallen. Het dringt door in de vezellaag en voorkomt dat het haar keratine – de stof in het haarmerg – verliest. Een conditioner geeft je haar een flinke boost die een aantal wassingen houdt.

MASKER

Bij een haarmasker dringt de werkzame stof door tot in de allerdiepste laag van het haar: het merg. Niet alleen zorgt een masker ervoor dat keratine behouden blijft en je haar een gevoede uitstraling heeft, het vult eventuele keratinetekorten zelfs aan. Een masker geeft je haar een intense voeding die ongeveer 10 wassingen doorstaat. Het krijgt een enorme oppepper, extra souplesse en glans en is makkelijker doorkambaar.

HOT TOWEL TREATMENT

Bij een Hot Towel Treatment wordt er een speciale, warme handdoek om het haar geslagen. De verzorgende producten die zijn aangebracht, krijgen door de warmte een extra boost zodat ze nog intensiever hun werk kunnen doen.

HOT STEAM TREATMENT

Bij een Hot Steam Treatment wordt er een verzorgingsproduct in je haar gemasseerd, waarna je een tijdje onder een stoomkap of andere warmtebron doorbrengt. Door de continue toevoer van warmte – zie het als een sauna – komen verzorgingsproducten tot diep in de haarkern. De ultíeme manier om een al waanzinnig goed haarproduct tot een regelrechte superheld te laten promoveren.

OUR PRODUCTS: WE ONLY WORK WITH THE BEST: FUENTE, SEBASTIAN AND WELLA

We werken alleen met de allerbeste producten, zoals Fuente, Sebastian en Wella. Fuente producten hebben een 100% puur natuurlijke basis. Ze geven voeding, zachtheid en souplesse. Sebastian is specialist in de extra verzorging die tot diep in je haar doordringt, voor happy, healthy haar met een krachtige finish. Wella is al jarenlang bekend als topnaam op het gebied van hair care.

TreatmentCUT & STYLE

WASSEN

We wassen je haar met topproducten: Fuente, Sebastian of Wella. Je wist vast nog niet dat nawassen bij mannen standaard in het pakket zit? Service van de zaak; want we willen niet dat afgeknipte haartjes kriebelen in je nek.

KNIPPEN

Knippen, het spreekt voor zich. En toch willen we je even laten weten dat zelfs dít voor ons heel persoonlijk is: wij kijken naar jou als persoon. Wat past bij je, wat wil je, hoe ziet je leven eruit?

FINISHEN

Finishen is het stylen van je haar. We zorgen ervoor dat het er perfect uitziet en geven je tips and tricks om je geweldige look zelf makkelijk en snel thuis te creëren.

TreatmentCOLORING

Semi Permanente Kleurbehandeling, Demi Permanente Kleuring, Roots, Total Coloring, High- en Lowlights, Balayage/Painting

SEMI PERMANENTE KLEURBEHANDELING

Je wilt vaker van kleur veranderen of twijfelt nog over een permanente kleuring?

Een Semi Permanente Kleurbehandeling geeft je haar een mooie kleur en glans en ongeveer 40% grijsdekking. Het fixeert zich op de schubbenlaag en houdt 6 tot 10 wassingen. Je kunt je haar met een Semi Permanente Kleurbehandeling niet lichter kleuren, toon op toon is wel mogelijk, of iets donkerder dan je eigen haarkleur.

DEMI PERMANENTE KLEURING

Als je vaak wilt variëren met haarkleur maar geen duidelijk zichtbare uitgroei wilt, is Demi Permanente Kleuring een goede optie. Het heeft tot 70% grijsdekking, dringt door tot in de haarvezel en houdt ongeveer 25 wassingen. Ook hierbij geldt: toon op toon of donkerder.

ROOTS

Natuurlijk kunnen we ook alleen je uitgroei bijwerken, soms is een touch-up van je haar all you need. Dit gaat alleen bij een Demi Permanente of een Permanente Kleuring.

TOTAL COLORING

Een Total Coloring op maat (altijd persoonlijk geadviseerd door een Color Expert) is een kleurverandering van je hele haar met permanente kleuring. Het geeft 100% grijsdekking, dringt door tot in de merg van het haar en groeit na verloop van tijd uit. Je kunt je haar toon op toon laten kleuren, maar ook donkerder én lichter.

HIGH- EN LOWLIGHTS, BALAYAGE/PAINTING

Met Highlights kleuren we je haar op vanuit de tint die je haar op dat moment heeft. Highlights geven je haar een sprankelend, zomers karakter. Dit gebeurt met folie. Met Lowlights, ook met folie, kunnen we de haarkleur op een subtiele manier echt manipuleren; door bijvoorbeeld donkerblond haar met roodkoperen Lowlights te bewerken of juist met donkerbruin, krijg je een heel ander effect.

Lowlights zorgen voor diepte, een ander karakter, zonder al te veel in te grijpen op de bestaande haarkleur. Met Bayalage/Painting wordt het haar gekleurd met de hand in plaats van folie is het kleurverloop extra zacht.

COSMO TOUCH-UP

PERFECTE STYLING VOOR €15 IN 15 MINUTEN

Met de Cosmo Touch-up word je in 15 minuten voor slechts €15 perfect gestyled. Niet gek dus ook dat deze unieke stylingservice in de fashion industry een waar begrip is.

  • Contactgegevens

Categorie:Alle, Kleding & Verzorging

Bedrijfsnaam:Cosmo Hairstyling

Telefoon:0182 524 997

Website:http://cosmohairstyling.com