• info@trouwen-in-gouda.nl

Blokzijl kleding

blokzijl5

Blokzijl kleding

Maatwerk voor de mooiste dag van je leven

Op de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk een prachtig trouwkostuum. U kunt bij Blokzijl Kleding kiezen uit meer dan 2000 verschillende stoffen van Scabal, leverancier van het kostuum van stijlicoon James Bond. Het trouwkostuum wordt volledig op maat gemaakt voor een juiste pasvorm passend bij uw lichaamstype. Eigen ideeën kunnen in het pak worden verwerkt. Een extra binnenzak, uw eigen initialen of bijzondere knopen maken uw trouwkostuum uniek. Alles is mogelijk. Een handgemaakt maathemd van 100 Hands maakt het plaatje af.

blokzijl2

Van top tot teen

Naast het maatpak kunt u ook de schoenen bij Blokzijl Kleding laten maken. Hiervoor werken wij samen met de bekende schoenenmakerij Ambiorix uit België. Accessoires als dassen en sokken van topkwaliteit zorgen voor de finishing touch. Bruidsjonkers en familieleden zijn ook van harte welkom bij Blokzijl Kleding voor een passende outfit voor uw bijzondere dag.

blokzijl3 blokzijl4 blokzijl5

Persoonlijke service

Blokzijl Kleding is een prachtig ingerichte kledingzaak in de historische binnenstad van Gouda. Wij bieden een collectie voor mannen die zowel zakelijk als in hun vrije tijd kiezen voor kwaliteit, maatwerk en persoonlijke service.

blokzijl6

Blokzijl Kleding
Lange Tiendeweg 33
2801 KE  Gouda

  • Contactgegevens

Categorie:Alle, Kleding & Verzorging

Bedrijfsnaam:Blokzijl kleding

Telefoon:0182 - 51 83 20

Website:http://www.blokzijlkleding.nl